Diana Dutilh

Diana Dutilh is gedreven en enthousiast, een allround adviseur die altijd op zoek is naar de beste mogelijkheden voor de klant, op fiscaal en financieel gebied.

Van 1993 – 2008 werkte zij bij ABN AMRO. In de jaren bij de bank heeft ze diverse functies gehad waaronder Regiohypotheekadviseur, accountmanager Vermogende particulieren en Medici- en Vrije beroepen en tot slot Senior Personal Business Specialist (specialist op het gebied van advisering aan directeur-grootaandeelhouders).

Sinds 2000 is zij een gecertificeerd hypotheekadviseur (SEH) en in 2007 heeft zij de opleiding Federatie Financieel Planner afgerond (FFP). In haar persoonlijke ontwikkeling staat zij niet stil. Half juni 2010 heeft zij niet alleen de opleiding Fiscaal Pensioenrecht aan de universiteit in Amsterdam afgerond. Ook heeft Diana zich verder gespecialiseerd met de opleiding tot Estate Planner. Ook deze opleiding heeft zij in juni 2010 met goed gevolg afgerond.

Diana Dutilh - Foto Wim Hollemans Dutilh Advies BV van Diana Dutilh bestaat sinds eind 2008. Het is een all round praktijk met allerhande vraagstukken die zij oplost als all round Financieel Planner met haar specialismen over de DGA, Gouden Handdruk, Pensioenen en Estate Planning. Daarnaast werkt zij als freelance docent voor een paar zeer gerenommeerde fiscale en financiële opleidingsinstituten in Nederland.

Met haar motto “je geld te verdienen met iets wat het waard is om je leven aan te wijden” dan kan je je pas echt richten op je klanten, zonder doelstellingen en zonder provisies. Een goed advies is het enige dat belangrijk is. Het geeft ontzettend veel voldoening om juist die klanten te adviseren, die het advies nodig hebben. Dat is de beste waardering van je werk.