Hypotheek

Een huis kopen is een belangrijke stap. Het is hét financiële anker in uw huishouden. Een hypotheek afsluiten is ogenschijnlijk een hele makkelijke opgave: 60% van de Nederlanders heeft immers een hypotheek. In de financiële planning is de hypotheek de kapstok, alle overige financiële, fiscale en juridische zaken worden hieraan opgehangen. Denk aan uw levensverzekeringen, testament, huwelijkse voorwaarden, inbreng van uw vermogen, de mogelijkheden met uw eigen bv, enz.

De laatste tijd hoort u waarschijnlijk veel in de media over hypotheken. Termen als woekerpolissen, hypotheekleed en aflopende renteperioden komen op u af. U vraagt zich wellicht af of u ook zo’n hypotheek heeft. Is het dan verstandig om ernaar te laten kijken? En wie laat u er dan naar kijken?

Vanuit uw positie bekijken we welke hypotheek het beste bij u past, voor nu en in de toekomst. We staan stil bij uw wensen en doelstellingen. Nadat we alle zaken in beeld hebben gebracht volgt het hypotheekadvies, puur en alleen gericht op uw (financiële) leven. Een puur onafhankelijk advies!